Autor
Łódzkie Centrum Doskonalenia Nauczycieli i Kształcenia Praktycznego
Tytuł
Materiały wspomagające kształcenie ogólnozawodowe w profilu rolniczo-spożywczym : klasa pierwsza : bloki tematyczne: "Podstawy techniki", "Podstawy przetwórstwa żywności", "Produkcja rolnicza"
Seria
Liceum Profilowane / Łódzkie Centrum Doskonalenia Nauczycieli i Kształcenia Praktycznego ; z. 5
Hasła przedmiotowe
Rolnictwo nauczanie.
Żywność technologia nauczanie.
Szkolnictwo zawodowe metody aktywizujące liceum profilowane projekty
Informacje dodatkowe
Materiał przygotowano w ramach działalności zespołu autorskiego kształcenia prozawodowego, jest adresowany do nauczycieli i dyrektorów liceów profilowanych.
110
%a Łódzkie Centrum Doskonalenia Nauczycieli i Kształcenia Praktycznego
245
%a Materiały wspomagające kształcenie ogólnozawodowe w profilu rolniczo-spożywczym :
%b klasa pierwsza : bloki tematyczne: "Podstawy techniki", "Podstawy przetwórstwa żywności", "Produkcja rolnicza" /
260
%a Łódź :
%b ŁCKNiKP,
%c 2002.
300
%a 103, [1] s. :
%b tab. ;%b tab. ;
%c 21 cm.
490
%a Liceum Profilowane / Łódzkie Centrum Doskonalenia Nauczycieli i Kształcenia Praktycznego ;
%v z. 5
521
%a Materiał przygotowano w ramach działalności zespołu autorskiego kształcenia prozawodowego, jest adresowany do nauczycieli i dyrektorów liceów profilowanych.
650
%a Rolnictwo
%x nauczanie.
650
%a Żywność
%x technologia%x nauczanie.
650
%a Szkolnictwo zawodowe
%v projekty
%x metody aktywizujące%x liceum profilowane
700
%a Babczyńska, Małgorzata
700
%a Moos, Janusz
%e Redakcja.